Image

Osonenc de l'Any

Manel Molera es proclama guanyador del Premi Osonenc de l’Any 2019.

Un premi que anualment escullen els lectors d’EL 9 NOU i que s’ha donat a conèixer aquest dimarts, en un programa especial des dels estudis d’EL 9 TV que han conduit els periodistes Clàudia Dinarès, Guillem Freixa, Natàlia Peix i Guillem Rico. Cuiner del desaparegut Torres Petit, Manel Molera ha participat durant molts anys en diverses iniciatives amb un component solidari.

Destaquen les diferents edicions de la Vetllada de Cuina Solidària, a través de la qual han recaptat fons per diverses causes solidàries. Al llarg de la seva vida també ha tingut una implicació molt directa amb el menjador social El Tupí.





Cuina pràctica. 29 receptes per sorprendre

Manel Molera presenta el seu llibre de receptes

El llibre ha estat editat per l’Associació Tapís a través del projecte Aktua, adreçat a joves amb risc d’exclusió social.

 

El seu taller d’edició de llibres artesanals ja ha publicat, des del 2014, 20 títols. “Ha estat una etapa molt important de la meva vida”, va remarcar un dels joves participants, Reda Benchicar. Cuina i solidaritat, de fet, han avançat sempre de bracet en la trajectòria professional de Molera, que va aprofitar la presentació per donar les gràcies tant a les persones de qui ha après com a les que l’han acompanyat durant tots aquests anys.

 

Font: el9nou.cat 

 

El llibre recull les receptes més pràctiques i exitoses de l'autor, algunes de ben senzilles i d'altres més complexes. Manel Molera és conegut per la seva llarga trajectòria com a xef del Restaurant Torres Petit i la Fonda Torres, negoci familiar que van engegar els seus besavis a principis del segle XX.

Tots els beneficis de la publicació aniran destinats a l'entitat solidària. Els joves del projecte Aktua han tingut un paper clau en la confecció del llibre, que ha estat elaborat de forma artesanal. Els participants han fet cada pàgina del llibre, han folrat les tapes, s'han encarregat de la impressió, han enquadernat tots els exemplars i, a més, participaran de la seva distribució i venda. Després de la presentació, els assistents van poder provar algunes de les receptes que apareixen en el llibre.

L'Associació Tapís és una entitat sense ànim de lucre, creada el 1984, que actualment treballa per donar resposta a les dificultats derivades de l'exclusió sociolaboral.

 

Font:  elter.cat

Llibre de receptes
Image
Image

La cuina mòbil

Manel Molera i la cuina mòbil

En Manel Molera, ànima de laforquilla.cat, es dels que creu que la cuina es una experiència per compartir. Cansat de les limitacions per intercanviar coneixements de cuina i fruit de l'enginy d'en Manel d'El Torres Petit neix aquesta cuina que es pot transportar a qualsevol racó. Amb aquesta cuina mòbil en Manel us pot oferir cursos de cuina a tots els indrets del país i explicar-vos la cuina en un sentit pràctic i com un art.

La cuina mòbil es la solució per tots aquells col·lectius que volen promoure un curs o una activitat de cuina però que no disposen d'espais condicionats. Tot plegat amanit (i mai millor dit) amb la simpatia i humor d'en Manel Molera.

Marc Riera

 

manelmolera@laforquilla.cat

Telèfon: 609 73 46 14 

Torres Petit
Fonda Torres
Torres Hotel

Contact

  • Address:Montréal, 1510 Rue Sauvé
  • Working hours:09:00 - 23:00
  • Phone:+02 (044) 756-X6-52
  • Email:starbelly@mail.com