Retalls de Premsa

Publicació d'Osona Cuina

Quina bona notícia! En Manel Molera ha sigut el guanyador del Premi Osonenc de l’Any 2019 👏 Moltes felicitats Manel, un reconeixement més que merescut per la gran iniciativa de la Vetllada de Cuina Solidaria!

Publicació de Sant Tomàs

Avui en Manel Molera ha vingut a Sant Tomàs per compartit amb nosaltres el premi atorgat com a Osonenc de l'any 2019 que organitza anualment EL9NOU.CAT Osona. En Manel ha participat durant molts anys en diverses iniciatives solidàries. En destaquen les diferents edicions de la Vetllada de Cuina Solidària, on hem participat en repetides ocasions des de la Cuina de Sant Tomàs i la xocolata de Sant Tomàs, i a través de la qual s'han recaptat fons per diverses iniciatives solidàries, entre elles la nostra. Moltes gràcies per la visita i per compartir amb nosaltres aquest merescut reconeixement!

Felicitats Manel! 😀

Sopars de Carmanyola

Sopars de Carmanyola

Ara no necessitem tantes calories”

 

Entrevista al cuiner Manel Molera, impulsor dels Sopars de Carmanyola del MIT de Manlleu .

Aquest divendres a la nit es fa l'última sessió dels Sopars de Carmanyola i Torn de Nit que organitza el Museu Industrial del Ter (MIT) i l'Ajuntament de Manlleu. Rere la iniciativa, en el vessant gastronòmic, hi ha el cuiner manlleuenc Manel Molera, responsable del restaurant Torres Petit de Manlleu. En aquesta entrevista amb EL 9 NOU justifica els perquès de la iniciativa i analitza  la seva ubicació dins del món de la gastronomia.

 

En què consisteix la iniciativa?

Contact

  • Address:Montréal, 1510 Rue Sauvé
  • Working hours:09:00 - 23:00
  • Phone:+02 (044) 756-X6-52
  • Email:starbelly@mail.com