Flam de mató

Per a 11 persones

 

Ingredients:

½ kg mató

175 g sucre

400 g clares d’ou

½ l llet

 

Per al caramel:

150 g sucre

1 got de rom

 

Elaboració:

  1. Feu un caramel amb el sucre i flamegeu-lo amb el rom.
  2. Evoqueu-lo en 11 flameres individuals.
  3. Poseu el sucre, el mató i les clares dins d’un bol i bateu-ho.
  4. Escalfeu la llet i afegiu-la al bol, remeneu-ho.
  5. Ompliu les flameres amb la barreja.
  6. Poseu les flameres dins d’una safata al bany Maria.
  7. Fiqueu-les dins del forn a 200º de temperatura uns 30 minuts.
  8. Deixeu-les refredar i serviu els flams.

Contact

  • Address:Montréal, 1510 Rue Sauvé
  • Working hours:09:00 - 23:00
  • Phone:+02 (044) 756-X6-52
  • Email:starbelly@mail.com