Cruixent de tres xocolates

Per a 4 persones

 

Ingredients:

200 g xocolata 70 % cacau

200 g xocolata amb llet

200 g xocolata blanca

Pasta filo

Sucre glaç

1 rovell d’ou

100 g fruita vermella

1 iogurt grec

 

Elaboració:

  1. Estireu la pasta filo i la talleu a quadrats de 15 x 15 cm.
  2. Pinteu les puntes amb el rovell.
  3. Feu uns pilots de 50 g de cada tipus de xocolata
  4. Poseu-los al mig de la pasta filo, tanqueu la pasta amb forma de farcell. Pinteu les puntes amb el rovell.
  5. Espolseu una mica de sucre glaç pel damunt del farcell.
  6. Poseu-ho al forn a 200º uns 10 minuts.
  7. Bateu el iogurt amb les fruites vermelles.
  8. Traieu el cruixent del forn i col·loqueu-lo al mig del plat i al costat poseu-hi una mica de iogurt. Servir-ho tebi.

Contact

  • Address:Montréal, 1510 Rue Sauvé
  • Working hours:09:00 - 23:00
  • Phone:+02 (044) 756-X6-52
  • Email:starbelly@mail.com