Crema de Mascarpone amb melmelada de préssec

Per a 4 persones

Ingredients:
Melmelada de préssec
600 g formatge Mascarpone
1 taronja
2 c.s. crema de llet
100 sucre
½ c.c. sucre vanil•lina
50 g festucs

Elaboració:
1.  En un bol  poseu-hi el Mascarpone, la crema, els sucres, la ratlladura de taronja i el seu suc.
2.  Barregeu-ho.
3.  Amb l’ajut d’una cullera repartiu-ho en bols individuals.
4.  Bateu la melmelada i col•loqueu-la pel damunt de la crema.
5.  Trinxeu els festucs molt fins i espolseu-los per sobre.
6.  Serviu-ho una mica fred.

Contact

  • Address:Montréal, 1510 Rue Sauvé
  • Working hours:09:00 - 23:00
  • Phone:+02 (044) 756-X6-52
  • Email:starbelly@mail.com