Per a 4 persones
Ingredients:
Melmelada de préssec
600 g formatge Mascarpone
1 taronja
2 c.s. crema de llet
100 sucre
½ c.c. sucre vanil•lina
50 g festucs
Elaboració:
1. En un bol poseu-hi el Mascarpone, la crema, els sucres, la ratlladura de taronja i el seu suc.
2. Barregeu-ho.
3. Amb l’ajut d’una cullera repartiu-ho en bols individuals.
4. Bateu la melmelada i col•loqueu-la pel damunt de la crema.
5. Trinxeu els festucs molt fins i espolseu-los per sobre.
6. Serviu-ho una mica fred.
Contact
- Address:Montréal, 1510 Rue Sauvé
- Working hours:09:00 - 23:00
- Phone:+02 (044) 756-X6-52
- Email:starbelly@mail.com
Latest publications
-
14 Mai 2025
Avís legal / Política de Privacitat
-
26 Març 2025
Un sopar molt romàntic
-
26 Març 2025
Un senyor d'edat avançada