Arròs cremosos de ceps amb oli de tòfona

Per a 4 persones

 

Ingredients:

240 g de ceps frescos

20 g de ceps secs

100 g escalunya

340 g d’arròs “Carnaroli”

1 litre de brou de gallina

sal i pebre

10 g de cep sec en pols

30 g de salsa de soja

140 g de crema de llet

50 g de parmesà ratllat

0'4 cl d’oli d’oliva

1 vas de vi

oli de tofona

 

Elaboració:

1. Poseu una cassola al foc, hi escalfeu l’oli i afegiu-hi l’escalunya tallat ben petit.

2. Deixeu-lo blanquejar-lo una mica.

3. Saltegeu-hi els ceps tallats a llesques i els ceps secs.

4. Quan estigui tot saltat, hi poseu l’arròs. El deixeu que es sofregeixi un minut perquè s’hi adhereixi l’oli, aquesta pel·lícula farà que l’arròs no s’enganxi.

5. Afegiu-hi el vas de vi blanc i el deixeu reduir.

6. Poseu el brou a bullir.

7. Mulleu-ho amb una mica l’arròs.

8. Quan estigui bullint, afegiu-hi la pols de cep. Remeneu-ho.

9. Afegiu-ho mes brou.

10. Afegiu-hi la salsa de soja i la crema de llet.

11. Salpebreu-ho.

12. El temps de cocció de l’arròs “Carnaroli” és de 22 minuts a foc lent.

13. Passats aquests minuts, Remeneu-ho. Si l’arròs queda sec, afegiu-hi una mica de brou.

14. Tot segui afegiu-hi el formatge i una mica d’oli de tòfona.

15. Per acabar, tasteu-lo per saber si està bé de sal i ja podeu servir-lo.

Contact

  • Address:Montréal, 1510 Rue Sauvé
  • Working hours:09:00 - 23:00
  • Phone:+02 (044) 756-X6-52
  • Email:starbelly@mail.com