Per a 4 persones
Ingredients
800 g carn magra
1 gra d’all
1 rovell
5 fulles de julivert
1 llesca de pa sec
3 cullerades de llet
Sal
Pebre
1 litre d’escudella
Canyella en pols
Farina
Oli d’oliva 0’4
75 g formatge Parmesà.
Elaboració:
1. Poseu la carn picada dins d’un bol.
2. Remulleu el pa amb la llet i afegiu-ho a la carn picada.
3. Piqueu l’all i el julivert i afegiu-los al bol amb el rovell.
4. Deixeu-ho al punt de sal i pebre.
5. Remeneu-ho i feu un botifarró que serà la pilota.
6. Enfarineu-la.
7. Poseu-la a bullir amb l’escudella a foc lent durant uns 20 minuts.
8. Traieu-la de l’escudella i deixeu-la refredar uns minuts.
9. Dins d’una paella poseu-hi dues cullerades d’oli quan estigui calent afegiu-hi dues cullerades de farina. Remeneu-ho i deixeu-ho coure un minut.
10. Afegiu-hi a poc a poc l’escudella fins que quedi una salsa crema.
11. Poseu-hi una mica de canyella.
12. Deixeu-ho al punt de sal i pebre.
13. Talleu la pilota a talls d’un dit de gruix i poseu-la dins una safata.
14. Napeu-la amb la salsa crema. Poseu-hi el formatge per sobre.
15. Poseu-la al forn a 225º sense gratinador uns 15 minuts.
16. Serviu-la calenta.
Contact
- Address:Montréal, 1510 Rue Sauvé
- Working hours:09:00 - 23:00
- Phone:+02 (044) 756-X6-52
- Email:starbelly@mail.com
Latest publications
-
14 Mai 2025
Avís legal / Política de Privacitat
-
26 Març 2025
Un sopar molt romàntic
-
26 Març 2025
Un senyor d'edat avançada