Gratinat de pilota de carn d’olla amb canyella

Per a 4 persones

Ingredients
800 g carn magra
1 gra d’all
1 rovell
5 fulles de julivert
1 llesca de pa sec
3 cullerades de llet
Sal
Pebre
1 litre d’escudella
Canyella en pols
Farina
Oli d’oliva 0’4
75 g formatge Parmesà.


Elaboració:
1.    Poseu la carn picada dins d’un bol.
2.    Remulleu el pa amb la llet i afegiu-ho a la carn picada.
3.    Piqueu     l’all i el julivert i afegiu-los  al bol amb el rovell.
4.    Deixeu-ho al punt de sal i pebre.
5.    Remeneu-ho i feu un botifarró que serà la pilota.
6.    Enfarineu-la.
7.    Poseu-la a bullir amb l’escudella  a foc lent durant uns 20 minuts.
8.    Traieu-la de l’escudella i  deixeu-la refredar uns minuts.
9.    Dins d’una paella  poseu-hi dues cullerades d’oli quan estigui calent afegiu-hi dues cullerades de farina. Remeneu-ho i deixeu-ho coure un minut.
10.    Afegiu-hi a poc a poc l’escudella fins que quedi una salsa crema.
11.    Poseu-hi una mica de canyella.
12.    Deixeu-ho al punt de sal i pebre.
13.    Talleu la pilota a talls d’un dit de gruix i poseu-la dins una safata.
14.    Napeu-la amb la salsa crema. Poseu-hi el formatge per sobre.   
15.    Poseu-la al forn a 225º sense gratinador uns 15 minuts.
16.    Serviu-la calenta.

Contact

  • Address:Montréal, 1510 Rue Sauvé
  • Working hours:09:00 - 23:00
  • Phone:+02 (044) 756-X6-52
  • Email:starbelly@mail.com