Per a 4 persones
Ingredients:
2 filets de porc
Tires de bacon
Sal
Pebre
Oli d’oliva
Escuradents
Allioli de sobrassada i mel
4 alls
1 ou sencer
100 g de paté de sobrassada
Sal
Oli d’oliva suau.
1 cullerada de mel
Acompanyament:
1 pebrot vermell
2 pebrots verds
1 ceba tendra
Oli d’oliva
Sal
Pebre
Elaboració:
- Netegeu el filet (demaneu-ho al carnisser) i talleu-lo a medallons de 3 dits. Emboliqueu-los amb els talls de bacon i lligueu-los amb escuradents. Salpebreu-los. Reserveu-los.
- Col·loqueu els alls, l’ou, la sobrassada, la mel i la sal dins d’un bol i trinxeu-ho amb la batedora, munteu-ho amb l’oli. Deixeu-ho al punt de sal.
- Coeu els medallons dins una paella per les dues bandes i poseu-los dins d’una safata per anar al forn. Afegiu-hi l’allioli pel damunt i glacegeu-los al forn.
- Talleu les verdures a juliana i salteu-les. Quan estiguin cuites deixeu-les al punt de sal i pebre.
- Poseu dos medallons de filet per plat i acompanyeu-los de les verdures saltades.