Llaminera de porc amb allioli de sobrassada i mel

Per a 4 persones

 

Ingredients:

2 filets de porc

Tires de bacon

Sal

Pebre

Oli d’oliva

Escuradents

Allioli de sobrassada i mel

4 alls

1 ou sencer

100 g de paté de sobrassada

Sal

Oli d’oliva suau.

1 cullerada de mel

Acompanyament:

1 pebrot vermell

2 pebrots verds

1 ceba tendra

Oli d’oliva

Sal

Pebre

 

Elaboració:

  1. Netegeu el filet (demaneu-ho al carnisser) i talleu-lo a medallons de 3 dits.       Emboliqueu-los amb els talls de bacon i lligueu-los amb escuradents. Salpebreu-los. Reserveu-los.
  2. Col·loqueu els alls, l’ou, la sobrassada, la mel i la sal dins d’un bol i trinxeu-ho amb la batedora, munteu-ho amb l’oli. Deixeu-ho al punt de sal.
  3. Coeu els medallons dins una paella per les dues bandes i poseu-los dins d’una safata per anar al forn. Afegiu-hi l’allioli pel damunt i glacegeu-los al forn.
  4. Talleu les verdures a juliana i salteu-les. Quan estiguin cuites deixeu-les al punt de sal i pebre.
  5. Poseu dos medallons de filet per plat i acompanyeu-los de les verdures saltades.

Contact

  • Address:Montréal, 1510 Rue Sauvé
  • Working hours:09:00 - 23:00
  • Phone:+02 (044) 756-X6-52
  • Email:starbelly@mail.com