Llaminera de porc amb xampinyons amb taronja i llimona

Per a 4 persones

 

Ingredients:

1 llaminera de porc neta

25 g farina

200 g xampinyons nets

1 taronja

sal i pebre

1 llimona

250 dl crema de llet

30 g mantega

100 g arròs bullit

1 cullerada sopera de salsa de soja.

 

Elaboració:

1. Amb l’ajut d’un pelador traieu la pell de la taronja i la llimona.

2. Talleu-les a la juliana molt petita.

3. Poseu-les en una olla amb aigua al foc, que arrenqui el bull i deixeu-les bullir uns quinze minuts a foc lent.

4. Passats els 15 minuts, escorreu-les i reserveu-les.

5. Salpebreu la llaminera. Enfarineu-la.

6. En una paella al foc poseu-hi la mantega.

7. Una vegada fosa poseu-hi la llaminera.

8. Deixeu-lo coure a poc a poc deixeu-la una mica crua pel centre. Reserveu-lo.

9. A la mateixa paella afegiu-hi els xampinyons, saltegeu-los i salpebreu-los.

10. Incorporeu-hi la crema de llet.

11. També les pells de la taronja i la llimona.

12. Afegiu-hi la salsa de soja.

13. Deixeu que la salsa crema redueixi una mica.

14. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.

15. Talleu-ho la llaminera a filets.

16. Poseu-la en una safata i la salsa per sobre.

17. Saltegeu l’arròs amb una mica de mantega, per poder acompanyar.

Contact

  • Address:Montréal, 1510 Rue Sauvé
  • Working hours:09:00 - 23:00
  • Phone:+02 (044) 756-X6-52
  • Email:starbelly@mail.com