Per a 4 persones
Ingredients:
1 llaminera de porc neta
25 g farina
200 g xampinyons nets
1 taronja
sal i pebre
1 llimona
250 dl crema de llet
30 g mantega
100 g arròs bullit
1 cullerada sopera de salsa de soja.
Elaboració:
1. Amb l’ajut d’un pelador traieu la pell de la taronja i la llimona.
2. Talleu-les a la juliana molt petita.
3. Poseu-les en una olla amb aigua al foc, que arrenqui el bull i deixeu-les bullir uns quinze minuts a foc lent.
4. Passats els 15 minuts, escorreu-les i reserveu-les.
5. Salpebreu la llaminera. Enfarineu-la.
6. En una paella al foc poseu-hi la mantega.
7. Una vegada fosa poseu-hi la llaminera.
8. Deixeu-lo coure a poc a poc deixeu-la una mica crua pel centre. Reserveu-lo.
9. A la mateixa paella afegiu-hi els xampinyons, saltegeu-los i salpebreu-los.
10. Incorporeu-hi la crema de llet.
11. També les pells de la taronja i la llimona.
12. Afegiu-hi la salsa de soja.
13. Deixeu que la salsa crema redueixi una mica.
14. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
15. Talleu-ho la llaminera a filets.
16. Poseu-la en una safata i la salsa per sobre.
17. Saltegeu l’arròs amb una mica de mantega, per poder acompanyar.