Per a 4 persones
Ingredients:
8 ½ peus de porc bullits (4 hores i mitja)
150 g cansalada del coll cuita (bulliu-la una hora i mitja amb el brou dels peus de porc)
½ kg llenegues
100 g tela de porc (en remull)
farina
pa ratllat (farina de galeta)
ou
llard
mongetes de Collsacabra (cuites)
cansalada de Jabugo
Elaboració:
1. Poseu una cassola al foc amb la cansalada de Jabugo tallada a daus petits amb una mica d'aigua.
2. Deixeu-la bullir fins que quedi com llardons. Reserveu-la.
3. Salteu les llenegues tallades a tires de 2 cm. Salpebreu-les i guardeu-les.
4. Desosseu els peus de porc.
5. Estireu la tela, poseu-hi els peus.
6. Farciu-los amb les llenegues. Emboliqueu-los amb la tela.
7. Arrebosseu els peus per aquest ordre (la farina, l'ou i el pa ratllat).
8. Unteu-los amb una mica de llard i poseu-los al forn a 200º uns 12 minuts.
9. Talleu la cansalada del coll en 4 daus. Marqueu-la pels quatre costats.
10. En una altra paella salteu-hi els llardons de Jabugo i les mongetes.
11. Munteu el plat posant el peu al mig i les mongetes i la cansalada del coll pel voltant.
Serviu-ho calent.