Peu de porc farcit de llenegues amb mongetes de Collsacabra

Per a 4 persones

 

Ingredients:

8 ½ peus de porc bullits (4 hores i mitja)

150 g cansalada del coll cuita (bulliu-la una hora i mitja amb el brou dels peus de porc)

½ kg llenegues

100 g tela de porc (en remull)

farina

pa ratllat (farina de galeta)

ou

llard

mongetes de Collsacabra (cuites)

cansalada de Jabugo

 

Elaboració:

1. Poseu una cassola al foc amb la cansalada de Jabugo tallada a daus petits amb una mica d'aigua.

2. Deixeu-la bullir fins que quedi com llardons. Reserveu-la.

3. Salteu les llenegues tallades a tires de 2 cm. Salpebreu-les i guardeu-les.

4. Desosseu els peus de porc.

5. Estireu la tela, poseu-hi els peus.

6. Farciu-los amb les llenegues. Emboliqueu-los amb la tela.

7. Arrebosseu els peus per aquest ordre (la farina, l'ou i el pa ratllat).

8. Unteu-los amb una mica de llard i poseu-los al forn a 200º uns 12 minuts.

9. Talleu la cansalada del coll en 4 daus. Marqueu-la pels quatre costats.

10. En una altra paella salteu-hi els llardons de Jabugo i les mongetes.

11. Munteu el plat posant el peu al mig i les mongetes i la cansalada del coll pel voltant.

 

Serviu-ho calent.

Contact

  • Address:Montréal, 1510 Rue Sauvé
  • Working hours:09:00 - 23:00
  • Phone:+02 (044) 756-X6-52
  • Email:starbelly@mail.com