Per a 4 persones
Ingredients:
8 lloms de rap
25 g avellanes
25 g nous
20 g pinyons
suc d’una llimona
¼ litre de fumet
Ratlladura de llimona
2 patates
Oli 0'4 d'oliva.
Escuradents de fusta
Elaboració:
1. En una olla, poseu-hi el fumet amb les patates tallades a trossets petits. Deixeu-ho bullir uns 10 minuts.
2. Afegiu el suc de llimona i la ratlladura de llimona
3. Tritureu el brou juntament amb les patates amb una batedora elèctrica. Deixeu-ho al punt de sal.
4. Piqueu les fruites seques.
5. Talleu el rap a daus, salpebreu-lo i empolsineu-lo amb la fruita seca
6. Escalfeu el forn a 225º, hi poseu el rap i li deixeu uns 5 minuts.
7. Introduïu els escuradents al rap.
8. Munteu el plat amb la salsa al fons, poseu-hi el rap a per sobre.